Rates

Kedves vendégeink! 2022-ben is szeretettel várunk egy vagy több napra, vagy akár több hétre is. Ha minket választ, nem találkozik semmiféle rejtett költséggel!

Foglalj időben, legalább 1 hónappal korábban, és vedd igénybe 20%-os előfoglalási kedvezményünket!
2022-es előfoglalási akció:

Akciós előfoglalási 7 napos csomagár (engedély,csónak, Honda csónakmotor, el.motor, benzin, szállás, kávé) Ár
2 horgász 1.230 Eur
3 horgász 1.540 Eur


Miért élj a lehetőséggel?
Mert minden igazi horgász álma a Pó-folyón horgászni – és ennek megvalósításában mi vagyunk a legjobbak. Nagyon jó érzés, mikor néha utolsó percben összejön egy tervezetlen kiruccanás, azonban egy komolyabb túrát érdemes előre tervezni. A várakozás öröme különleges, az alapos felkészülés hasznos, de a legfontosabb, hogy pont úgy töltheted értékes szabadidőd, ahogy szeretnéd. Nem kell kompromisszumot kötnöd! – válaszd a megfelelő időpontot, a tökéletes utazási célpontot és az ideális szolgáltatásokat.


2022-es listaáraink:

7 napos csomagár (engedély,csónak, Honda csónakmotor, el.motor, benzin, szállás, kávé) Ár
2 horgász 1.540 Eur
3 horgász 1.925 EurAz áraink tartalmazzák: - ÁFA-t, - ingyenes parkolást - víz, áram, hűtő, konyhafelszerelés, stb. - korlátlan kávéfogyasztás - megbízható, felszerelt és üzembiztos csónakok bérlése 5m - 6,2 m-es horgászcsónak 20 - 30 LE-s Honda önindítós motorral - horgászengedély ügyintézés - internetelérhetőség (Wifi)

Egyéb szolgáltatások: - a gondtalan horgászáshoz szükséges eszközök, kiegészítők bérlése/megvásárlása - igény szerint profi horgászvezető bérlése - kirándulás a környéken pl. Velencébe, tengerpartra, stb.

Bérelhető: - Lowrance Elite 7, HDS 7 típusú halradarok - horgászfelszerelések (pl. pontyozó/kuttyogató/pergető/feeder horgászbotok és orsók)